БОА ВИСТА

593.00 €   

Цена за кревет за душек 200х160 сm во високо квалитетен штоф со латофлекс и механизам

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе бои на еко кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови и вистинска кожа

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Максимална функционалност

Димензии                                  Душек
 • 211x105 cm                     200х90 cm 
 • 211x135 cm                     200х120 cm  
 • 211x155 cm                     200х140 cm 
 • 211x175 сm                     200х160 сm 
 • 211x195 сm                     200x180 cm 
 • Висина 90 сm