БРИСТОЛ

674.00 €   

Цена за кревет за душек 200х180 сm во високо квалитетна Германска еко кожа со латофлекс и механизам

  • Гаранција 1 година 
  • Достапна во повеќе бои на еко кожа 
  • Можност за изработка во високо квалитетни штофови и вистинска кожа

Опис на производ
  • Најквалитетни материјали 
  • Произведена по БС и ЕН стандарди 
  • Environment friendly 
  • Модерен дизајн 
  • Максимална функционалност

Димензии                                  Душек
  • 220x195 сm                       200х180 cm