КОЛОМБО КОРНЕР

2264.00 €   

Цена со димензија 305х235см во високо квалитетен штоф

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • 300x235х100 cm
 • Висина : 95
 • Висина на седење : 45 cm