ДЕНВЕР

1728.00 €   

Цена за димензија 300х200cm во високо квалитетен штоф.

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • 300x200х93 cm 
 • Висина 86 cm
 • Висина на седење 42 cm