ДЕНВЕР 3-2-1

2368.00 €  

Цена за ТД во високо квалитетна 
Италијанска кожа 

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Четворосед:           240x95 cm
 • Тросед :                 220x95 cm
 • Двосед :                180x95 cm
 • Фотеља :               98x95 cm
 • Висина :                90 cm
 • Висина на седење : 45 cm