ФЕНИКС

981.00 €   

Цена за димензија 267х188cm во високо квалитетен штоф.

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • 267x188х95 cm 
 • 195x171x95 cm
 • Висина 90 cm
 • Висина на седење 42 cm