726.00 €  

Цена за Тросед во високо квалитетен штоф

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Четворосед:          230x90 cm
 • Тросед :                210x90 cm
 • Двоиполсед:          190x90 cm 
 • Двосед :                170x90 cm
 • Фотеља :               90x90 cm
 • Висина :                90 cm
 • Висина на седење: 42 cm

ГЛАЗГОВ