ГРАМОС

490.00 €   

Цена за кревет за душек 200х160 сm во високо квалитетна 
Германска еко кожа со латофлекс и механизам

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе бои на еко кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови и вистинска кожа

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Максимална функционалност

Димензии                                  Душек
 • 225x135 cm                       200х120 cm
 • 225x155 cm                       200х140 cm
 • 225x175 cm                       200х160 cm
 • 225x195 сm                       200х180 cm
 • Висина 91 сm