ЈАНА

490.00 €   

Цена за кревет за душек 200х160 сm во високо квалитетна 
Германска еко кожа со латофлекс и механизам

 • Гаранција 1 годинa 
 • Достапна во повеќе бои на еко кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови и вистинска кожа

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Максимална функционалност

Димензии                                  Душек
 • 211x105 cm                     90х200 cm 
 • 211x135 cm                     120х200 cm  
 • 211x155 cm                     140х200 cm 
 • 211x175 сm                     160х200 сm 
 • 211x195 сm                     180x200 cm 
 • Висина 87 сm