КАССЕЛ

1735.00 €   

Цена за ТД во високо квалитетна 
Италијанска кожа 

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии

 • Четворосед : 231x90 cm
 • Тросед : 211x90 cm
 • Двоиполсед: 191x90 см
 • Двосед : 171x90 cm
 • Фотеља : 85x90 см
 • Висина : 80 cm
 • Висина на седење : 45 cm