КАССЕЛ КОРНЕР

1921.00 €   

Цена за димензија 280х170 см во високо квалитетна 
Италијанска кожа

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • 280x170х93 cm 
 • 270x170х93 cm 
 • 260x170х93 cm 
 • Висина 80 cm
 • Висина на седење 45 cm