Име:

 
E-Mail:

 
Порака:

 

Скопје

Пункт Мебел, ул. Коста Новаковиќ 14, 1000, Скопје, Македонија
тел. + 389 (2) 3220 452
моб. + 389(78)365 542 
email: salon@punktmebel.mk
Работно време од:
Понделник до Петок од 09-20ч.
Сабота од 09-19ч