МОСС Клик-Клак

763.00 

Цена за Тросед клик-клак во високо квалитетен штоф

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Тросед 217x90 cm 
 • Табуретка 62х62 cm
 • Висина 90 cm
 • Висина на седење 42 cm
 • Површина на спиење 187х120см