ОТИС

1936.00 € 

Цена за ТД во високо квалитетна 
Италијанска кожа 

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Четворосед : 232x93 cm
 • Тросед: 208х93
 • Двосед : 160x93 cm
 • Двоиплосед: 184x93 cm
 • Фотеља : 110x93 cm
 • Висина : 86 cm
 • Висина на седење : 42 cm