ВИГАН

872.00    567.00€


Цена за димензија 265х170 см. во високо квалитетен штоф

  • Гаранција 1 година 

Опис на производ
  • Најквалитетни материјали 
  • Произведена по БС и ЕН стандарди 
  • Environment friendly 
  • Модерен дизајн 
  • Одличен комфорт 

Димензии
  • 265x170х95 cm 
  • Висина 86 cm
  • Висина на седење 42 cm