Хетти

1179.00 €   766.00€   542.00€


Цена за тросед и двосед  изработени во штоф.

  • Гаранција 1 година 

Опис на производ
  • Најквалитетни материјали 
  • Произведена по БС и ЕН стандарди 
  • Environment friendly 
  • Модерен дизајн 
  • Одличен комфорт 

Димензии
  • Тросед: 200x90 cm
  • Двосед : 160х90 
  • Висина на седење : 45 cm