ЈАНА

539    405€    341€

376€     320€   272€
 

Цена за спална Јана со димензија 200х160 со механизам изработена во еко кожа .

Цена за спална Јана со димензија 200х90 со механизам изработена во штоф, боја портокалова и сива  .  • Гаранција 1 година  

Опис на производ
  • Најквалитетни материјали 
  • Произведена по БС и ЕН стандарди 
  • Environment friendly 
  • Модерен дизајн 
  • Одличен комфорт