Кассел

1329.00 €  930.00€  

Цена за димензија 280х170 см во високо квалитетен штоф.

 • Гаранција 1 година 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • 280x170х93 cm 
 • 270x170х93 cm 
 • 260x170х93 cm 
 • Висина 80 cm
 • Висина на седење 45 cm