ШАРЛОТ 2С

950.00 €  475.00€  

Цена за Двосед со димензија 160х90 см изработен во кожа.

  • Гаранција 1 година 

Опис на производ
  • Најквалитетни материјали 
  • Произведена по БС и ЕН стандарди 
  • Environment friendly 
  • Модерен дизајн 
  • Одличен комфорт 

Димензии
  • Висина 90 cm
  • Висина на седење 45 cm