ПАПИЛОН

599.00 € 

Цена за кревет за душек 200х160 сm во високо квалитетна 
Германска еко кожа со латофлекс и механизам

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе бои на еко кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови и вистинска кожа

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Максимална функционалност

Димензии                                      Душек
 • 218x155 cm                        200х140 cm 
 • 218x175 cm                        200х160 cm
 • 218x195 cm                        200х180 cm 
 • Висина 115 сm