ФЕНИКС 3-2-1

693.00 €  

Цена за Тросед во високо квалитетен штоф

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Тросед : 194x95 cm
 • Двосед : 173x95 cm
 • Фотеља : 93x100 cm
 • Висина на седење : 45 cm