ПИЈАНО ТАБУРЕТКА

232.00 €  

Цена за табуретка во високо квалитетна 
Италијанска кожа 

  • Гаранција 1 година 
  • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
  • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
  • Најквалитетни материјали 
  • Произведена по БС и ЕН стандарди 
  • Environment friendly 
  • Модерен дизајн 
  • Одличен комфорт 

Димензии
  • 85х65 cm 
  • Висина на седење 40 cm