РОШЕЛ

2038.00 €   

Цена за ТД во високо квалитетна 
Италијанска кожа 

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Четворосед :  245x95 cm
 • Тросед:         225x95 cm
 • Двоиполсед: 200x95 cm
 • Двосед :       180x95 cm
 • Фотеља :      130x05 cm
 • Висина :       80 cm
 • Висина на седење : 43 cm