СИНГОЛО

376.00 €   

Цена за кревет за душек 200х90 сm во високо квалитетeн Белгиски штоф
 со латофлекс и механизам

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе бои на еко кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови и вистинска кожа

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Максимална функционалност

Димензии                             Душек
 • 215x105 cm                 200х90 сm
 • 205x105 cm                 190x90 сm
 • 215x135 cm                 200x120 сm  
 • Висина 91 сm