ТИБО

490.00 €   

Цена за кревет за душек 200х160 сm во високо квалитетна Германска еко кожа со латофлекс и механизам

  • Гаранција 1 година 
  • Достапна во повеќе бои на еко кожа 
  • Можност за изработка во високо квалитетни штофови и вистинска кожа

Опис на производ
  • Најквалитетни материјали 
  • Произведена по БС и ЕН стандарди 
  • Environment friendly 
  • Модерен дизајн 
  • Максимална функционалност