ТИПО

3084.00 

Цена за Тросед со механизам, Двосед и Фотеља во високо квалитетна Италијанска кожа

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Тросед 210x90 cm 
 • Двосед 170х90 cm
 • Фотеља 110х90 cm
 • Висина 90 cm
 • Висина на седење 42 cm
 • Површина на спиење 190х135см