ВИГАН 3-2-1

681.00 €   

Цена за Тросед во високо квалитетен штоф

 • Гаранција 1 година 
 • Достапна во повеќе од 300 бои на кожа 
 • Можност за изработка во високо квалитетни штофови 

Опис на производ
 • Најквалитетни материјали 
 • Произведена по БС и ЕН стандарди 
 • Environment friendly 
 • Модерен дизајн 
 • Одличен комфорт 

Димензии
 • Тросед:                  192x95 cm
 • Двосед :                 172x95 cm
 • Фотеља :                97x95cm
 • Висина :                 95 cm
 • Висина на седење : 43 cm